Cluj: Fanii Stelei i-au dat în cap lui Stăncioiu. Mureşan face memoriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Fanii Stelei i-au dat în cap lui Stăncioiu. Mureşan face memoriu
Cluj: Fanii Stelei i-au dat în cap lui Stăncioiu. Mureşan face memoriu

Preşedintele clubului CFR, Iuliu Mureşan, a declarat că portarul echipei, Edi Stăncioiu, a fost lovit în cap cu un obiect aruncat de fanii din Ghencea. Nu există probe video, dar oficialul va depune memoriu, bazându-se pe raportul observatorului

La meciurile dintre CFR şi Steaua, jucate în Ghencea, de fiecare dată apar incidente. Duminică, Trică a intrat în conflict cu galeria roş-albastră, dar nici Stăncioiu nu a fost iertat de ultraşii din peluză: „În afară de Trică, care a fost înjurat, a mai avut loc un eveniment, care nu s-a văzut la televizor. Stăncioiu a fost lovit în cap de un obiect aruncat din peluză. Nu se poate aşa ceva, de aceea spun că e greu să joci în Ghencea”, a declarat Mureşan aseară, pentru Adevărul.

Apoi, în direct la GSPTV, acesta a continuat pe ideea că doreşte suspendarea clubului din capitală: „Spectatorii din Ghencea au aruncat cu pungi de seminţe, cu sticle şi cu apă cu gheaţă în jucători. Spectatorii de lângă tunel au aruncat cu diferite obiecte. Pe Stăncioiu l-au nimerit în frunte şi i-au provocat o plagă. Eu nu am mai văzut aşa ceva în viaţa mea”, a spus acesta, citat de agenţia Mediafax.

Evenimentele au fost notate în raportul de joc al observatorului partidei şi CFR va cere comisiilor să se autosesizeze.  „Observatorii şi arbitrul au notat în raport. Mie nu-mi place fotbalul jucat la comisii, dar nu avem ce să facem pentru că se merge prea departe. S-a aruncat şi în cei de pe banca noastră de rezerve, şi în jucători, nu avem cum să nu le răspundem cu aceeaşi monedă unor huligani. Vom face o sesizare la fel cum a facut şi Steaua în cazul lui Cadu”, a declarat oficialul clujean.

Stăncioiu confirmă că a fost lovit de un obiect, dar susţine că nu a văzut exact despre ce a fost vorba: „La ieşirea de pe tunel s-a produs acel incident, dar eu nu am vrut să iasă un scandal din asta. Arbitrii erau lângă mine când s-a întâmplat. O brichetă sau o piatră m-a lovit, n-am văzut exact”, a declarat Stăncioiu, tot la GSP TV.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite