Stadionul ar putea avea nume privat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stadionul va fi finalizat în 2011
Stadionul va fi finalizat în 2011

Noul stadion al municipiului Cluj-Napoca s-ar putea numi stadionul „Banca Transilvania”, „Audi”, ba chiar „Orange” sau „Cosmote”, asta în cazul în care un investitor privat ar plăti pentru un asemenea privilegiu.

Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean, a declarat, astăzi, că instituţia este interesată de atragerea unui investitor care să plătească pentru ca arena să-i poarte numele. „Totul se va face pe bază de contract, iar numele ar putea fi rezervat pe o dată limitată, de exemplu un an”, a explicat Tişe.
Preşedintele CJ Cluj spune că aceasta este o modalitate prin care instituţia ar putea atrage bani. „De asemenea, stadionul rămâne în proprietatea CJ Cluj, dar căutăm să găsim un administrator privat”, a mai spus acesta.

Alin Tişe susţine că schimbarea numelui stadionului din Cluj Arena în unul în care cineva ar investi nu este o noutate. „Cel mai bun exemplu care mi-a venit în minte este Alianz Arena din München. Oricum, atâta timp cât cineva nu va plăti pentru asta, numele stadionului va rpmâne Cluj Arena”, a spus Tişe.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite