Spune-ne profesorul cu care te mândreşti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Metodele moderne de predare sunt un criteriu în desemnarea celor cinci profesori clujeni (arhivă)
Metodele moderne de predare sunt un criteriu în desemnarea celor cinci profesori clujeni (arhivă)

Lista de nominalizări propusă de „Adevărul" în cadrul campaniei „Profesorii cu care Clujul se mândreşte" este deschisă şi săptămâna aceasta. Scopul campaniei este de a-i găsi pe cei mai buni cinci dascăli cu care oraşul nostru de mândreşte.

Scrieţi-ne, pe siteul www.cluj.adevarul.ro, care sunt profesorii care consideraţi că ar merita să se numere printre cei cinci şi spuneţi-ne şi de ce. Pot fi nominalizaţi doar dascălii care predau în sistemul preuniversitar de stat, la clasele I-XII din Cluj-Napoca. După terminarea sesiunii de nominalizări, fiecare clujean va putea să voteze pe www.cluj.adevarul.ro profesorul preferat.

Topul final va fi stabilit în funcţie de votul clujenilor, de juriul compus din reprezentanţi ai elevilor, ai părinţilor, ai Inspectoratului Şcolar şi ai unui ONG care activează în domeniul educaţiei şi de decizia redacţiei Adevărul, ediţia de Cluj.

Cititorii au făcut deja câteva propuneri de dascăli din Cluj-Napoca: Marius Onica de la Colegiul Tehnic de Telecomunicaţii „Augustin Maior"; Dorina Borza de la Liceul Teoretic „Eugen Pora"; învăţătoarea Anica Ienciu de la Şcoala „Ion Agârbiceanu"; Georgeta Stanciu de la Liceul de Arte Plastice „Romulus Ladea".

Cinci dintre cititori l-au recomandat pe Marius Onica de la Colegiul Tehnic de Telecomunicaţii „Augustin Maior". „Unul dintre profesorii de liceu cu care, într-adevăr, Clujul se poate mândri pentru profesionalismul şi dăruirea cu care predă este domnul Marius Onica, profesor de română... Este cel mai super prof, un adevărat profesionist, un om deosebit. Mi-aş dori ca fiecare elev să aibă parte de stilul lui aparte de a preda şi de a te face să iubeşti şcoală. Să ne trăiască!", scrie un cititor online, Aher.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite