VIDEO Demonstraţii la mall: săritura cu bicicleta peste copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sportivii au făcut spectacol la festivitatea de premiere.
Sportivii au făcut spectacol la festivitatea de premiere.

Sportivii şi antrenorii au fost premiaţi cu ocazia aniversării a 60 de ani de la înfiinţarea Clubului Voinţa.

Au primit premii din partea conducerii clubului atât antrenorii şi sportivii care au obţinut rezultate bune în acest an, dar şi cei care au făcut performanţe în ultimele decenii sub egida clubului cooperaţiei meşteşugăreşti din Cluj.

Performerii au oferit un adevărat spectacol în timpul festivităţii de premiere desfăşurate la Iulius Mall. Pe scenă au urcat micuţii membri ai secţiei de karate tradiţionale, dar şi Adriana Negru, una dintre cele mai titrate sportive ale clubului clujean.

Sportivii au făcut spectacol la festivitatea de premiere.

CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA DEMONSTRAŢIILE DE KARATE

Ea a obţinut în acest an locurile 2 şi 3, la individual, respectiv Fuku-Go, la Campionatul European din Serbia. Adriana (22 de ani) face karate de la patru ani, iar cea mai mare performanţă obţinută până acum de ea este locul 2 la Campionatul Mondial, desfăşurat în 2010, tot în Serbia. Anul trecut, ea a fost medaliată cu aur la Europenele din Cipru, iar acum se pregăteşte să participe între 15 şi 19 decembrie la Campionatul Mondial de Karate Tradiţional din Belgrad.

Pe scena de la mall şi-au mai prezentat numerele culturiştii Clubului Voinţa, dar şi o trupă de majorete. Aplauze îndelungi din partea publicului a atras şi numărul prezentat de ciclistul Bogdan Cîmpean, medaliat cu aur în acest an la Campionatul Naţional de Mountain Bike Trial. El a sărit cu o bicicletă de 12.000 de euro peste unul dintre copiii de la secţia de karate a clubului.

Clubul Sportiv Voinţa din Cluj s-a înfiinţat în 1 iulie 1951 şi de atunci a dat multipli campioni naţionali şi internaţionali box, ciclism, gimnastică, haltere, lupte-libere, karate tradiţional, kick-box, polo pe apă, popice, orientare sportivă, schi, tenis de masă, triathlon sau fotbal.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite