Cluj: Sport urban în Cluj-Napoca (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Minigolful, kartingul, paintball-ul sau plimbările cu ATV-ul vă pot oferi ore întregi de relaxare, chiar în Cluj-Napoca.

Clujenii care au poftă de relaxare, combinată eventual cu o doză de adrenalină, pot alege să se destindă apelând la numeroasele „sporturi urbane” care au început să prindă şi în oraşul de pe Someş.

VEZI AICI IMAGINI CU "SPORTURILE URBANE" CARE POT FI PRACTICATE ÎN CLUJ-NAPOCA

Chiar lângă Casa Radio, pe strada Donath, în curtea unui clujean, a fost amenajat primul teren de minigolf din oraş. Distracţia e garantată pe cele 12 piste. „Am deschis terenul acum trei săptămâni, iar lumea începe să ne cunoască şi să vină să se distreze”, spune Răzvan Pardanschi. Al doilea teren de minigolf din oraş e în incinta Polus, la Food Court, şi a fost deschis vineri. Aici sunt disponibile doar nouă piste.

Abonat la karting
Pasionaţii de curse auto se pot simţi precum piloţii de Formula 1 pe traseele de karting din parcarea Polus Center sau din fostul cartodrom, din Gheorgheni. Printre „nebunii” care se distrează astfel se numără şi Alexandru Gavriş. „Vin săptămânal, duminica, şi petrec o jumătate de oră aici. E un mod foarte plăcut de a mă distra şi de a mă relaxa”, spune el. 

Război în pădure
Amatorii de războaie sau cei care vor doar să se relaxeze împuşcându-şi prietenii se pot relaxa la o partidă de Paintball pe unul din terenurile special amenajate în acest sens în jurul Clujului.

În schimbul a 25 de lei, doritorii primesc echipament şi 100 de bile. „În general, există doritori, dar mai puţin în perioada de vară”, spune Mihai Rus, reprezentatul FunPaintball, care deţine un teren pentru practicarea acestui sport în Făget. Cei mai experimentaţi şi încrezători în viteza lor de reacţie pot alege o partidă de Speedball, pe un teren situat în zona cartierului „Bună Ziua”. Preţul porneşte de la 30 de lei pe oră şi poate ajunge la 100 de lei, în funcţie de numărul de bile achiziţionate.

Pe ATV, în jurul Clujului
Deţinătorii de permis de conducere categoria B cu poftă de aventură se pot distra în zonele din jurul Clujului pe ATV-uri. Preţul este de 60 de lei pe oră şi include inclusiv prezenţa unui ghid. „Se închiriază minim patru ATV-uri, pentru minim cinci ore, însă ele pot fi folosite de mai multe persoane cu schimbul sau chiar şi doi pe un singur ATV”, a spus Horaţiu Dan, managerul firmei DirtRiders.

DISTRACŢIE PREŢ Minigolf 8-10 lei / oră Karting 30 de lei / 30 de minute Paintball 25-100 de lei ATV 60 de lei / oră


CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite