Spectacol cu lasere şi artificii la Balul Operei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coloana de limuzine cu invitaţi va fi întâmpinată, sâmbătă seara, în Piaţa Avram Inacu de un show impresionant. Cele mai importante momente ale evenimentului vor fi spectacolul „Paris Mon Amour”, gala de premiere şi recitalul susţinut de violonistul Alexandru Tomescu cu o vioară Stradivarius.

Balul Operei, eveniment care va avea loc sâmbătă şi duminică la Opera Română, va fi organizat, în premieră, după un concept tematic. Dacă ediţia de anul viitor se va numi cel mai probabil, „Servus Viena”,  Parisul e cel care i-a inspirat pe organizatorii evenimentului, în ceea ce priveşte spectacolul de anul acesta.

Potrivit lui lui Matei Miko, producătorul general al showului, invitaţii vor fi aduşi la Opera Română, cu limuzine şi taxiuri. Coloana de maşini va porni dinspre Bulevardul Eroilor, spre Piaţa „Avram Iancu” în jurul orei 18.45, unde vor fi întâmpinaţi de un show de lasere, îndreptat spre clădirea operei.

Aceştia vor fi aşteptaţi de amfitrionii serii, dar şi de primaul Sorin Apostu cu un foc de artificii. Spectacolul „Paris Mon Amour” va debuta la ora 19.15 cu selecţiuni din momentele nemuritoare ale liricii compozitorilor francezi, urmat de tradiţionala decernare a Trofeelor Lya Hubic, a Premiului Mecena, precum şi de momentul dedicat Seniorilor Cetăţii, ajuns la cea de-a III-a ediţie.

Turnul Eiffel, la Opera Română

Showul va continua cu un regal al modei, care va fi deschis cu piesele de cinci stele ale brandului Jolidon, prezentate şi premiate săptămâna trecută la Salonul Internaţional de Lenjerie de la Paris, cel mai important eveniment de acest gen din lume.

Pe „catwalk” vor mai fi prezente colecţiile unor designeri din noul val, dar şi creaţiile studenţilor Universităţii de Arte şi Design din Cluj. Potrivit organizatorilor şi-au confirmat prezenţa în cadrul evenimentului 90% dintre laureaţii ediţiilor anterioare, care locuiesc în România. Printre cei care vor fi declaraţi „seniori ai cetăţii” se numără şi Tudor Giurgiu, preşedintele TIFF.

Decorul va fi inspirat din arhitectura pariziană, în acesta regăsindu-se şi Turnul Eiffel. Cea de-a doua seară, Gala Laureaţilor va avea în program un recital susţinut de talentatul violonist Alexandru Tomescu cu celebra vioară Stradivarius Elder-Voicu din 1702, acompaniat de pianistul Horia Mihail. Spectacolul va fi urmat de un cocktail oferit invitaţilor.

Felicia Filip, la Cluj

Invitata specială a evenimentului de duminică, care va începe la ora 17.00, va fi soprana Felicia Filip. „Felicia Filip va fi pe scena Operei Române înaintea recitalului lui Alexandru Tomescu. Nu pot să vă spun încă despre ce va fi vorba, însă va fi un moment emoţionant”, a asigurat Matei Miko. Preţul unui bilet de intrare este cuprins între 150 şi 300 de lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite