Cluj: ŞOCANT Spectacol de circ cu un crocodil rănit (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: <b>ŞOCANT</b> Spectacol de circ cu un crocodil rănit (GALERIE FOTO)
Cluj: <b>ŞOCANT</b> Spectacol de circ cu un crocodil rănit (GALERIE FOTO)

Unul dintre crocodilii aflaţi în manejul Circului Gartner, care se află momentan în comuna Gilău, judeţul Cluj, este folosit în numerele de dresaj, deşi are o rană deschisă în partea dreaptă a gâtului.

Marţi seară, dresorul Tony Gartner şi-a susţinut reprezentaţia fără nicio problemă, deşi era vizibil că reptila sângera.

Nu este pentru prima dată când animalul rănit este adus pe scenă. Unul dintre cititorii „Adevărul” a semnalat acelaşi lucru, încă din 23 octombrie, când imagini cu crocodilul rănit au fost surprinse la Huedin.

Mai mult decât atât, atunci a fost invitată şi o persoană din public, care a intrat în contact direct cu animalul plin de sânge. „Nu pot să înţeleg cum dresorul acestui crocodil cu rană deschisă mai are pretenţia ca animalul să urce peste o persoană din public”, a sesizat Ciprian, care a surprins scena cu telefonul mobil.

Reprezentanţii circului, administrat de firma Walter Company din Satu Mare, au refuzat să dea vreo explicaţie despre starea de sănătate a crocodilului. „L-a muşcat dresorul”, a răspuns, ironic, prezentatorul spectacolului.

Inspectori din cadrul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Cluj s-au deplasat, miercuri, la faţa locului.

Mai multe detalii în ediţia de joi a cotidianului „Adevărul de Seară”, Cluj-Napoca

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite