Special la Târgul de Turism din Cluj: Excursie de Crăciun acasă la Moşul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediţia din această toamnă a Târgului de Turism Touristica, din Cluj-Napoca, a adunat la Polus Center 50 de expozanţi, operatori de turism şi reprezentanţi de la primării din toată ţara.

Târgul de Turism Touristica, care se desfăşoară până duminică inclusiv, la Polus Center Cluj-Napoca, le oferă celor care caută să-ţi petreacă vacanţa de iarnă departe de casă destinaţii care de care mai tentante. Acestea sunt pe gustul tuturor, fie în ţară, fie în locuri exotice care nu cunosc zăpada.

Pentru cei care îşi doresc ceva special pentru Crăciun, târgul le oferă un sejur de 5 zile la Moş Crăciun acasă. Sejurul pentru localitatea Rovaniemi, din Finlanda, costă 1.769 de euro, de persoană, şi cuprinde demipensiune, transport inclus şi toate taxele incluse.

Crăciun în tradiţionalul Maramureş

Pentru cei ce vor să-şi petreacă sărbătorile în ţară pot alege pitorescul Maramureş, unde Crăciunul şi Revelionul îi costă de la 45 până la 945 de lei, depinde de pensiunea şi hotelul ales. O altă ofertă pentru sărbătorile în ţară este adresată celor religioşi care pot să-şi petreacă atât Crăciunul şi noaptea dintre ani rugându-se la o mănăştire din Moldova ori din sud, în judeţul Vâlcea.

Crăciun cu soare, Revelion pe plaja din Dubai

Cei care vor să aibă parte de soare, mare şi valuri pot alege o destinaţie exotică fie din Asia, fie în insulele mediteraneene.

În pretenţiosul Dubai un sejur de 6 nopţi, în perioada Revelionului, cu mic dejun la hoteluri de 3,4 şi 5 stele costă de la 559 de euro până la 1199 de euro. Un Revelion în Singapore şi Bali costă 1.971 de lei şi presupune un sejur de 10 nopţi, în hoteluri de 4 stele, cu mic dejun inclus şi taxe de aeroport incluse.

Un sejur de 7 nopţi în Cuba, în perioada 31 decembrie 2012-7 ianuarie 2013, all inclusive, costă 1.854 de euro.

Şapte ediţii

Târgul de Turism Touristica se află la ediţia a şaptea. "România este și cea mai promovată destinație la acest târg, zeci de primării sau reprezentanțe turistice participă în cadrul evenimentului pentru a-și  promova facilitățile oferite în aceste zone.

Dincolo de România, destinațiile clasice de ski Austria, Bulgaria, Italia, Slovacia sau Franța rămân și anul acesta în topul preferințelor  iubitorilor de zăpadă. Lungimea pârtiilor și facilitățile îi îndeamnă pe turiști să aleagă Austria, Italia sau Franţa, unde regăsesc complexe de ski cu zeci de kilometri de pârtie, iar pentru cei care caută preţuri accesibile se îndreaptă spre Bulgaria sau Slovacia. Pentru iubitorii de SPA, destinaţia preferată rămane şi în acest sezon Ungaria, datorită facilitaţilor oferite de zecile de staţiuni, multe dintre ele aflate chiar în apropierea  zonei de vest a ţării noastre", potrivit organizatorului evenimentului, Carmen Ciocian, project manager la Libero Events.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite