Soţii loviţi pe trecerea de pietoni, în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost transportat cu SMURD-ul la UPU Cluj-Napoca (arhivă)
Bărbatul a fost transportat cu SMURD-ul la UPU Cluj-Napoca (arhivă)

Două persoane, soţ şi soţie, au fost accidentate pe o trecere de pietoni de pe strada Mehedinţi din cartierul clujean Mănăştur. Cei doi sunt internaţi la Urgenţe în stare gravă.

Cei doi se află acum în stare gravă la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU). Starea de sănătate a bărbatului este critică. Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Horia Simu, spune că la faţa locului a ajuns un echipaj al ambulanţei şi unul al SMURD-ului. SMURD-ul a încercat să-l resusciteze pe bărbat şi l-a transportat în stare critică la UPU.

Soţia accidentatului este şi ea în stare gravă, iar medicii au diagnosticat-o cu traumatism cranio-cerebral, posibil hematom şi fractură la un picior. „Se poate vorbi cu doamna. E conştientă", adaugă Simu. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Alma Brehariu-Bruja, afirmă că cei doi pietoni au traversat strada pe trecerea de pietoni. „Din primele cercetări rezultă că un conducător auto, care venea din direcţia Izlazului, a surprins şi accidentat pe strada Mehedinţi, două persoane care traversau strada prin loc permis şi marcat. Accidentul s-a soldat cu lovirea celor doi pietoni", susţine Alma Brehariu-Bruja.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite