VIDEO Sosia lui Michael Jackson le-a făcut pe clujence să plângă (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de tineri au participat la concertul susţinut în clubul Obsession de Earnest Valentino, sosia oficială a regelui muzicii pop. Dacă unele dintre participante au fost emoţionate până la lacrimi de momentele puse în scenă de artist, cârcotaşii au fost de părere că acesta nu s-a ridicat la nivelul regelui, criticându-l pentru că şi-a schimbat ţinutele pe scenă.

Urmăreşte o galerie foto de la eveniment

Clubul Obsession a sărbătorit, azi noapte, patru ani de activitate avându-l ca invitat pe nimeni altul decât Earnest Valentino, singurul recunoscut drept sosia oficială a lui Michael. Venirea lui în România a reprezentat o premieră pentru artistul care şi-a închinat viaţa întreagă imitării lui Michael Jackson. 

Chiar dacă notorietatea lui este departe de cea a regelui, Valentino a fost tratat la Cluj ca o adevărată vedetă de la Hollywood. El a fost transportat la local cu o limuzină de lux, iar pe tot parcursul şederii în club a fost păzit în deaproape de gărzi de corp. Sosia lui Michael nu a venit la Cluj singur, ci însoţit de Alex şi Ryan, doi dintre dansatorii care au susţinut peste 6.000 de concerte alături de regele muzicii pop.

S-a schimbat pe scenă

Showul a început puţin după ora 01.00, cu o primire apatică din parte celor câtorva sute de clujeni. Acesta şi-a făcut intrarea în scenă pe celebrii paşi moonwalk, însă pe un colaj de piese mai puţin cunoscute ale artistului. În partea a doua a showului, publicul a explodat la auzirea celebrei „She`s bad”, atmosfera ţinând acelaşi ritm până la finalul concertului de aproximativ o oră.

Valentino a schimbat în cadrul showului nu mai puţin de cinci ţinute, însă de cele mai multe ori acesta a făcut-o sub ochii clienţilor clubului Obsession, spre dezamăgirea publicului. „Am fost uimită de cât de atent a studiat mişcările lui Michael, însă nu mi-au plăcut dansatorii şi nici faptul că s-a schimbat pe scenă. Putea să lase dansatorii pe scenă, iar el să se retragă”, a declarat Roxana Dobocan, una din petrecăreţe.

A plâns tot concertul

În schimb, au existat clujence care au plâns pe tot parcursul spectacolului. „Sunt fană înfocată al lui Michael. Nu am apucat să văd vreun concert live, aşa că nu mi-am putut stăpânii emoţiile”, a mărturisit Teodora Danciu. Earnest Valentino a fost aplaudat minute în şir la finalul concertului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite