Sorin Cîrţu înainte de „U“- CFR: „Claudiu Niculescu ar fi fost cel mai mare atacant dacă era mai atent cu pregătirea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui CFR Cluj, Sorin Cîrţu, consideră că atacantul Universităţii, Claudiu Niculescu, este cel mai important om al rivalei de mâine şi vorbeşte deschis despre calităţile şi defectele atacantului

Cîrţu l-a pregătit pe Niculescu în urmă cu 14 ani, la Electroputere Craiova şi îl cunoaşte foarte bine pe principalul marcator al „Şepcilor Roşii“. Acesta consideră că fostul dinamovist ar fi devenit cel mai bun atacant din România, dacă nu avea o viaţă extrasportivă intensă:

„Claudiu Niculescu e un jucător la a cărui formare am contribuit şi eu, chiar l-am pregătit într-un mod particular. Este un fotbalist în faţa căruia nu ai voie să fii neatent nicio secundă, este un speculant. Ar fi devenit poate cel mai mare atacant din România dacă s-ar fi pregătit mai bine, el are un mod mai boem aşa, care şi-a pus amprenta asupra modului de pregătire. Boştină, de asemenea, e un jucător de mare experienţă, foarte tehnic, bun executant de faze fixe, amândoi sunt determinanţi în jocul Universităţii“, a spus tehnicianul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite