Sorin Cîrţu: „Este frustrant să-ţi dai două autogoluri într-un meci cu Bayern“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadu a înscris un gol, dar apoi a marcat în proprie poartă, Panin a mai înscris un autogol, iar la reuşita lui Gomez tot Cadu are o contribuţie importantă, nereuşind să degajeze mingea

Sorin Cîrţu, anterenorul celor de la CFR Cluj, s-a declarat extrem de dezamăgit de meciul pierdut la Munchen, în condiţiile în care echipa sa a fost învinsă prin două autogoluri ale fundaşilor clujeni şi o dejajare nefericită din apropierea propriei porţi:

"Bayern are o posesie foarte bună şi au dominat, dar era clar că trebuia să ne luăm măsuri de precauţie. Ei îşi creează foarte multe ocazii. Am avut nişte ocazii mari de a înscrie, dar la nivelul ăsta, ocaziile nu se pot rata, daca vrei însă faci un rezultat pozitiv. Este frustrant când vezi că îţi dai două autogoluri împotriva unei echipe de talia Bayern-ului. Am sentimente confuze de supărare şi de mâhnire, nu aş vrea sa fie nimeni în situaţia mea. Cadouri au fost golurile pe care le-am luat la Vaslui, acum am avut lipsă de şansă.Le punem la inimă, pentru că e inimă mare", a spus acesta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite