Sorin Cîrţu: „E un meci special pentru noi. U este favorită“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul principal al celor de la CFR Cluj, Sorin Cîrţu, consideră că rivala din oraş porneşte din postura de favorită în meciul de mâine, datorită situaţiei din clasament, dar promite că echipa va face tot posibilul să câştige

„Suntem în faţa unui meci special, care de fiecare dată când s-a disputat a creat polemici atât înainte cât şi după meci. Eu personal nu am fost niciodată susţinător de războaie civile şi nu le-am înţeles niciodată, dar asta se întâmplă în multe oraşe ale Europei. Din punctul meu de vedere ambele echipe au locul lor în istoria fotbalului clujean şi mă aştept la o partidă aprig disputată la nivelul fayr-play-ului.

Indiferent dacă se va întâmpla sau nu ceva în afara terenului, acolo totul va fi în limita regulamentului. Ambele echipe au nevoie de puncte, iar rivalitatea sportivă dintre cele două va da naştere unui spectacol. Aştept din partea jucătorilor mei concentrarea suplimentară necesară unui asemenea joc.

CFR e o echipă învăţată cu rezultate mari, poziţii fruntaşe, iar o echipă cu asemenea pretenţii nu-şi poate permite să nu recupereze repede punctele pierdute. <<U>> este favorită din postura clasamentului şi a stării de spirit din cadrul lotului. Ce a făcut CFR în ultimii patru-cinci ani nu le-a căzut bine celor care iubesc Universitatea şi probabil şi din acest motiv se crează o stare de tensiune sporită“, a spus acesta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite