Sorin Apostu ţinea ascunse zeci de mii de lei şi euro sub un prosop

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii DNA au găsit, cu ocazia percheziţiilor, în locuinţa primarului suspendat al Clujului, Sorin Apostu, 50.000 de lei şi 10.000 de euro, ascunşi sub un prosop, precum şi şase ceasuri de lux, mărcile Tissot şi Doxa.

Conform dosarului în care este judecat primarul suspendat al municipiului Cluj-Napoca Sorin Apostu alături de mai multe persoane, procurorii DNA au găsit cu ocazia percheziţiilor care au avut loc în locuinţa familiei Apostu 50.000 de lei şi 10.000 de euro, ascunşi sub un prosop, dar şi şase ceasuri de lux, mărcile Tissot şi Doxa, cinci carduri VISA, zeci de telefoane mobile.

Totodată, procurorii au descoperit conturi în lei şi euro deschise pe numele soţiei lui Sorin Apostu, Monica Apostu. În dosarul de cercetare penală se află zeci de planşe fotografice cu lucrurile găsite de anchetatori cu ocazia percheziţiilor.

Potrivit dosarului, Monica Apostu le-a spus anchetatorilor că suma în lei fusese scoasă de ea din contul cabinetului de avocatură, iar despre euro nu ştia că există. „Suma de 50.000 de lei am scos-o din contul cabinetului de avocatură de unde am extras-o în numerar, cel mai probabil în cursul lunii noiembrie 2011, şi intenţionam să achit taxele către bugetul de stat. În ceea ce priveşte cei 10.000 de euro, nu ştiam că aceşti bani există şi nu cunosc provenienţa lor", a spus Monica Apostu în declaraţia aflată la dosar.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite