Sorin Apostu şi Călin Stoia, duşi la DNA pentru prezentarea materialului de urmărire penală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Apostu (stânga) şi Călin Stoia au fost arestaţi preventiv
Sorin Apostu (stânga) şi Călin Stoia au fost arestaţi preventiv

Primarul suspendat al Clujului, Sorin Apostu, şi omul de afaceri Călin Stoia, arestaţi pentru fapte de corupţie, au fost duşi, marţi, la DNA, Serviciul teritorial Cluj-Napoca, pentru prezentarea materialului de urmărire penală.

Procurorii DNA Cluj au început, marţi, prezentarea materialului de urmărire penală în dosarul în care primarul suspendat Sorin Apostu şi omul de afaceri Călin Stoia sunt cercetaţi pentru fapte de corupţie, cei doi fiind duşi la DNA alături de avocaţii lor, informează Mediafax. Prezentarea materialului de urmărire penală este faza premergătoare trimiterii în judecată.

Primarul suspendat al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, şi directorul general al Brantner România, Călin Stoia, au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile în noaptea de 10 spre 11 noiembrie, de către Curtea de Apel Cluj. Apostu a fost arestat pentru luare de mită în formă continuată, iar Stoia pentru dare de mită. Cei doi au făcut recurs la măsura arestării preventive, însă instanţa supremă le-a respins solicitările.

Ulterior, mandatele de arestare le-au fost prelungite cu 30 de zile de Curtea de Apel Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite