Cluj: Ţălnar spune că nu el a renunţat la Soporan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Ţălnar spune că nu el a renunţat la Soporan
Cluj: Ţălnar spune că nu el a renunţat la Soporan

Antrenorul Universităţii Cluj, Cornel Ţălnar, a declarat astăzi, la finalul antrenamentului de la ora 11.00, că nu a avut nicio implicare în transferul lui Rareş Soporan la Arieşul Turda

Finanţatorul „Şepcilor Roşii”, Florian Walter, a luat decizia de a le face pe plac suporterilor şi a renunţat la mijlocaşul Rareş Soporan. Contestat intens de ultraşii „alb-negrii” din cauza vieţii sale extrasportive, fotbalistul nu a mai rezistat presiunii şi a cerut să fie lăsat să plece.

Walter i-a găsit imediat echipă, astfel încât acesta va îmbrăca tricoul celor de la Arieşul Turda. Cornel Ţălnar a explicat absenţa jucătorului de la antrenament printr-o răceală, dar a vorbit şi despre faptul că nu are nicio implicare în despărţirea de acesta:

„Nu a fost transferat încă. A lipsit de la antrenament pentru că este răcit, dar sunt şanse mari să plece. Nu eu am luat decizia aceasta, nu ştiu despre plecarea sa la Turda”, a spus „Ţânţarul”


CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite