Sondaj pe siteul suporterilor „U“: De unde o cunoaşteţi pe A.M. Prodan? 54% din răspunsuri - din Playboy

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Prodan
Ana Maria Prodan

Preluarea clubului de fotbal Universitatea Cluj de Ana Maria Prodan a provocat reacţii dure din partea suporterilor. „Este cea mai neagră perioadă a clubului“ se arată pe siteul acestora.

„Voi deţine puterea la U Cluj, dar mai intâi trebuie sa fac un audit. Eu am preluat absolut totul şi vreau să văd care este starea societății, dar și să am întâlniri cu edilii orasului”, a menţionat Ana Maria Prodan pentru stiridecluj.ro. Nou proprietar al clubului a susţinut că doi jucători de la Concordia Cheajna, Dinu Viorel şi Roberto Iancu, vor evolua pe Cluj Arena.
Întrebată de repoterii de la stiridecluj.ro, de ce a cumpărat clubul, Ana Maria Prodan a răspuns: „Îmi doresc să demonstrez că U Cluj nu va muri niciodata şi că va fi cinstea Clujului. Este una dintre echipele cu cea mai mare tradiție din fotbalul românesc, cea mai frumoasa și înfocată galerie și are tradiția care nu trebuie să moara niciodată. Daca tot am făcut din rahat bici la Chiajna și a pocnit, același lucru vreau să îl fac și aici la Cluj si vreau să pocnescă pe perioada mai lungă. Vreau să demonstrez că o femeie poate să fie serioasă și poate să aducă o echipă, cum este U Cluj, unde îi este locul.“

Supoterii: zi neagră pentru club
Dacă Prodanca are numai cuvinte de laudă la adresa suporterilor clujeni, sentimentul nu este reciproc.  „Zi neagră pentru clubul Universitatea. Începând din această noapte avem un nou investitor. Am promis că nu vom da noi numele, dar se va afla oricum peste câteva ore. Din păcate, viitorul se anunţă sumbru. Continuăm să fim slugile Stelei, la fel ca sezoanele trecute. Şi ale Petrolului. Şi ale multor altor echipe. Nu e Marţianul, e cineva tot din gaşca lui Florian Walter. O <<doamnă>>“, se arată pe siteul suporterilor ucluj.ro.
Unul dintre liderii galeriei „U“, Călin Mişan, a susţinut: „N-aş vrea să comentez nimic. Cred că suntem în cea mai neagră perioadă a clubului“.

Personaj de Playboy
Pe acelaşi site a fost postat un sondaj de opinie: „De unde o cunoaşteţi pe Ana Maria Prodan?“
Este un mare manager şi impresar de fotbal  30.2%
Este soţia lui Reghekampf 15.9%
Din Playboy 54%
Acestea au fost rezultatele după 126 de voturi.

Manager de tabloid
Pe lângă apariţia în Playboy şi alte reviste pentru bărbaţi, Ana Maria Prodan este subiect de tabloid. Fie că îşi cumpără mobilă de 7.000 de euro sau îşi exprimă părerile despre scandalul Oana-Pepe, Ana Maria Prodan îşi are locul bine stabilit în Click, Can Can sau Libertatea. Cei care vor să ştie şi mai multe detalii despre viaţa „divei“ au la îndemână şi un reality show: „Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite