Someşul curge pe bulevardul Titulescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clujenii au trecut cu greu pe trotuarele inundate
Clujenii au trecut cu greu pe trotuarele inundate

O conductă de apă s-a spart, în această seară, pe b-dul Nicolae Titulescu nr 33. Apa s-a revărsat pe trotuarele din apropiere şi în beciurile oamenilor. O echipa de la Compania de Apă Someş s-a deplasat la faţa locului şi au început lucrul. Locatarii din trei blocuri au rămas timp de patru ore fără apă.

Prima conductă s-a spart azi dimineaţă în jurul orei 8. După ce muncitorii Companiei de Apă Someş a remediat problema, aceştia au fost solicitaţi din nou în jurul orei 18.00, din cauza unei noi fisuri la una dintre conductele principale de apă. „Au mai fost probleme în zonă. Probleme sunt mai vechi. A apărut o defecţiune la una dintre conductele de pe partea dreaptă, ceea ce a făcut ca trei blocuri să rămână fără apă”, a declarat pentru Adevărul Cornel Uţiu, dispecerul de serviciu al Companiei de Apă Someş.

Apa a inundat beciurile blocurilor afectate, însă aceasta nu le-a adus proprietarilor prejudicii. „Apa în beciuri a fost de aproximativ 40 de centimetri, iar noi avem depozitate lucruri la peste un metru, deci nu avem prejudicii. A fost scoasă apa cu motopompe imediat”, a declarat Vasile Dârlea, un clujean de 74 de ani care locuieşte într-unul din blocurile afectate. Clujenii care locuiesc în cele trei blocuri au rămas în cea mai mare parte a zilei fără apă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite