Şomerii şi patronii se întâlnesc la o cafea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
75 de clujeni aflaţi în căutarea unui loc de muncă vor sta la discuţii informale cu mai mulţi angajatori.
75 de clujeni aflaţi în căutarea unui loc de muncă vor sta la discuţii informale cu mai mulţi angajatori.

Un număr de 25 de firme şi 75 de clujeni aflaţi în căutarea unui loc de muncă vor participa, miercuri,  cu începere de la ora 18.00, la Best Fusion Hotel, la evenimentul JobNetworking.

JobNetworking este o inovaţie în găsirea unui loc de muncă pe piaţa românească. Este un eveniment la care se întâlnesc managerii firmelor şi potenţialii angajaţi într-un mediu mai puţin formal, pentru a stabili astfel legături mai strânse şi de lungă durată.

Interviuri prietenoase pentru obţinerea unui job

Interviurile nu se desfăşoară cu emoţiile inerente unui interviu de angajare, ci printr-o discuţie liberă despre preocupările celor care angajează şi cele ale persoanelor care vor să îşi găsesască un loc de muncă.  JobNetworking este un eveniment organizat cu ocazia implinirii a 2 ani de activitate a agenţiei de recurtare a forţei de muncă IntegraHR, de aceea participarea la eveniment implică şi confecţionarea unui cadou roz sau gri. Cel mai creativ cadou va fi premiat de echipa IntegraHR.

Eveniment special

„Piaţa forţei de muncă este una sensibilă în acest moment peste tot. Tocmai din acest motiv am dorit să aducem un eveniment cu totul special, care să îi pună faţă în faţă pe cei care îşi caută un loc de muncă şi pe cei care îşi caută angajaţi valoroşi. JobNetworking este un concept nou în România şi creează cadrul perfect pentru întâlnirea celor care îşi caută un loc de muncă şi a angajatorilor", declară Andreea Mureşan, Managing Partner IntegraHR.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite