Şoferul ucigaş cu BMW rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horaţiu Tonea, tânărul care a omorât un student pe trecerea de pietoni va ficercetat în stare de arest, pentru omor din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi fuga de la locul accidentului.

Tonea a fost reţinut la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a accidentat mortal pe studentul arhitect Şerban Lazăr, pe trecerea de pietoni din faţa Prefecturii. Din înregistrările de pe camera video care supraveghează zona rezultă că atât autoturismul, cât şi victima au intrat pe trecerea de pietoni pe culoarea roşie a semaforului.

Măsura arestului preventiv, decisă de Judecătoria Cluj a fost confirmată miercuri şi de magistraţii Tribunalului. Avocatul inculpatului, Eugen Iordăchescu a încercat să înduplece judecătorii, afirmând că este primul eveniment rutier al autorului, altfel un familist integrat în viaţa socială a Clujului. „Are un copil de un an şi jumătate şi are de administrat o societate comercială şi de sprijinit o familie”, a spus Iordăchescu.

Iordăchescu a mai arătat că vina nu poate fi reţinută în totalitate în sarcina şoferului. Victima a trecut şi ea pe culoarea roşie a semaforului, a arătat avocatul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite