Şoferul care a provocat accidentul de la pasajul din Câmpia Turzii, cercetat pentru ucidere din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile P., în vârstă de 37 de ani, din Câmpia Turzii, este cercetat de poliţiştii clujeni pentru ucidere din culpă şi nerespectarea semnificaţiei indicatorului pentru regimul legal de înălţime.

El se afla la volanul trailerului care transporta un excavator al cărui braţ a agăţat tavanul unui pasaj de cale ferată, care s-a desprins şi a căzut peste o trecătoare.

Potrivit raportului Poliţiei, şoferul nu se afla sub influenţa alcoolului în momentul producerii accidentului.

Pe de altă parte, Corpul de control al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADR) verifică împrejurările în care s-a produs accidentul.

Potrivit reprezentanţilor CNADNR, transportul agabaritic era efectuat de o societate comercială din municipiul Turda.

Accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 12.00, la un pasaj de cale ferată din Câmpia Turzii.

Bucăţi din acest pasaj s-au rupt, lovind o femeie de 67 de ani care trecea pe trotuar şi care a murit din cauza leziunilor suferite.

În urma accidentului, circulaţia autovehiculelor pe DN1 (E60) între Câmpia Turzii şi Cluj-Napoca a fost blocată, iar traficul a fost deviat pe rute ocolitoare, respectiv pe autostrada A3. Ulterior, traficul rutier s-a reluat. În schimb, circulaţia feroviară, afectată în urma accidentului, se desfăşoară pe un singur fir, până la terminarea lucrărilor la şine.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite