Şoferul camionului de gunoi care a călcat o tânără, acuzat de ucidere din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii au resuscitat-o pe tânără mai bine de o jumătate de oră - Foto David Sugár
Medicii au resuscitat-o pe tânără mai bine de o jumătate de oră - Foto David Sugár

Poliţiştii au stabilit că vina pentru moartea Elizei Ungur, fata călcată de camionul de gunoi ieri, la groapa de deşeuri de la Pata Rât, aparţine şoferului Vasile Rădan, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Sânpaul.

Acesta a intrat ieri, în jurul orei 11.20, pe rampa de deşeuri de la Pata Rât din Cluj-Napoca pentru a descărca reziduuri. La intrare în zona depozitării deşeurilor, a fost asaltat de aproximativ 60 de persoane care, în scopul colectării materialelor reciclabile s-au năpustit asupra camionului.

În momentul în care şoferul a încercat să dea cu spatele şi a claxonat de mai multe ori, pentru ca persoanele să se retragă, a observat că a lovit pe cineva. În faţa camionului se afla tânăra de 24 ani, din localitatea Apahida, care locuia fără forme legale la rampa de gunoi. Persoana a decedat pe loc, decesul fiind constatat de catre primul echipaj de ambulanţă sosit la faţa locului.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite