Cluj: Şoferul criminal de la „Napoca“, arestat pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriel Hilote, şoferul care a provocat accidentul de luni seară, în urma căruia şi-au pierdut viaţa două persoane, a fost arestat.

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca au decis arestarea bărbatului pe o perioadă de 29 de zile, sub acuzaţiile de ucidere din culpă, vătămare corporală gravă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Citiţi şi

Avocatul care l-a reprezentat pe Hilote, Victor Rusa, a precizat că a depus deja constetaşţie împotriva hotărârii judecătorilor.

FIlote a fost audiat vreme de câteva ore de procurori, după care a mai petrecut o oră în sala de judecată, înainte de a afla verdictul. El a refuzat să facă orice comentariu, la fel ca avocaţii săi. Atât în momentul în care a fost dus în sala de judecată, cât şi după ce i s-a adus la cunoştinţă faptul că a fost arestat, Gabriel Hilote şi-a ascuns chipul.

Hilote se afla, luni seară, la volanul unui Porsche Cayenne, cu toate că era sub influenţa băuturilor alcoolice. În dreptul hotelului „Napoca“, el a intrat pe contrasens, unde a izbit un Daewoo Espero în care se aflau trei persoane, soţ, soţie şi fiică. Ca urmare a impactului, bpărbatul, Nicolae Dragoste, şi fata de 15 ani, Ioana Dragoste, au murit. Soţia lui Nicolae Dragoste a fost internată în stare gavă şi se zbate între viaţă şi moarte.

După producerea accidentului, Hilote a părăsit zona, dar a fost reţinut mai târziu, după ce s-a prezentat la spital pentru a-şi trata anumite răni survenite ca urmare a coliziunii.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite