Cluj: Şoferii „criminali“ scapă de puşcărie - revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Şoferii „criminali“ scapă de puşcărie - revista presei locale
Cluj: Şoferii „criminali“ scapă de puşcărie - revista presei locale

Ziarele locale de astăzi scriu despre modul în care reuşesc şoferii care comit accidente mortale să scape de închisoare, dar şi despre faptul că un interlop clujean a fost prins, după luni de căutări, de poliţiştii din Austria.

Şoferii „criminali“ se bucură de libertate.  Ziua de Cluj scrie că niciunul din cei 19 şoferi acuzaţi de ucidere din culpă, judecaţi şi condamnaţi anul trecut nu a primit pedeapsa de închisoare cu executare. Justiţia preferă să-i ţină în libertate pe şoferii care au ucis unul sau mai mulţi oameni în accidentele rutiere produse din vina lor. Principalul motiv care duce la transformarea pedepsei cu executare într-una cu suspendare este faptul că şoferii invocă “regretarea faptei şi asumarea vinei”. Din 19 condamnări date anul trecut la Cluj, niciuna nu a presupus încarcerarea.

Interlop clujean, arestat în Austria. Adalbert Valentin Sule, zis Tinuţ, unul dintre cei mai căutaţi interlopi clujeni, a fost reţinut în urmă cu aproximativ două săptămâni de autorităţile austriece. Citiţi totul despre acest caz în Monitorul de Cluj.

„Anul trecut am exagerat cu maşinile”. Vânzările de autoturisme au căzut constant în ultimele zece luni, cifrele din septembrie fiind cele mai slabe înregistrate în ultimele luni, potrivit statisticilor Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Autoturisme (APIA). Pe de altă parte, alternativa mult mai ieftină a cumpărării de maşini second-hand din Europa nu pare a fi pe placul inspectorilor Registrului Auto Român (RAR), care au descoperit o serie de cazuri de maşini neconforme, care pot pune în pericol traficul şi vieţile oamenilor, notează Foaia Transilvană.

Nu se mai emit paşapoarte la Dej. Începînd de săptămîna trecută (21 octombrie), Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor din Dej nu mai preia cererile pentru emiterea de paşapoarte noi, scrie Făclia de Cluj.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite