Cluj: Şoferii din Dej au renunţat la grevă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dejenii pot folosi din nou transportul în comun, după ce ieri, în şedinţa de îndată a Consiliului Local, au fost dezbătute şi rezolvate în mare parte cererile angajaţilor societăţii Transurb.

Consilierii au decis ca, începând de la 1 iulie, pensionarii cu venituri mai mici de 700 de lei să beneficieze de 20 de călătorii pe lună, cei cu venituri între 700 şi 1.000 de lei vor avea 16 călătorii gratuite, în timp ce pensionarii care primesc lunar între 1.000 şi 14000 de lei vor avea gratuitate doar pentru 12 călătorii.

În privinţa celei de-a doua nemulţumiri a celor de la Transurb, schimbarea conducerii societăţii, s-a luat decizia ca problema să fie discutată doar peste trei luni, întrucât acest timp este considerat perioadă de probă pentru noua conducere.

Şoferii de la Transurb Dej au declanşat marţi o grevă spontană, care a paralizat transportul public în comun, protestatarii fiind nemulţumiţi de unele decizii ale Consiliului Local şi de reducerea unor sporuri salariale. Şoferii au mai reclamat faptul că nu au primit bonurile de masă pentru ultima lună şi că li s-a tăiat din sporuri, din cauza încasărilor reduse la societate.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite