Şofer omorât în “comuna-Nokia”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Cluj-Napoca şi-a pierdut viaţa într-un accident petrecut pe raza comunei Jucu, iar alte două persoane au fost rănite şi transportate la spital. Accidentul a fost provocat de un ;ofer din Voluntari.

Un şofer din Cluj-Napoca, în vârstă de 33 de ani, şi-a pierdut viaţa astăzi, în jurul amiezii, într-un accident produs în comuna Nokia, după ce un alt şofer a intrat într-o depăşire neregulamentară.

Accidentul s-a produs astăzi, la ora 12.55, oe DN1C, în dreptul localităţii Jucu, şi a fost provocat de Cristinel P., de 37 de ani, din comuna Voluntari, judeţul Ilfov. Acesta se deplasa dinspre Gherla îbnspre CluJ-Napoca, intrând într-o depăşire neregulamentară  a unui autoturism care era angajat în efectuarea unui viraj spre stânga. Impactul dintre cele două autotturisme a fost atât de puternic, încât şoferul din Cluj-Napoca, Răzvan Gabriel V., a decedat în urma leziunilor suferite.

De asemenea, conducătorul auto vinovat de producerea accidentului şi o pasageră din acelaşi autoturism au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la UPU 1din Cluj-Napoca pentru acordarea îngrijirilor medicale. 
 În prezent, circulaţia pe DN1C, la locul producerii accidentului, se desfăşoară alternativ pe un singur fir, potrivit unui comunicat al IPJ Cluj.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite