Şofer fugar, arestat de poliţiştii clujeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Poliţiştii clujeni l-au identificat, sâmbătă, pe şoferul care, în 3 decembrie, i-a lovit pe trecerea de pietoni pe un clujean în vârstă de 38 de ani şi copilul acestuia, după care a părăsit locul accidentului.

Bărbatul în vârstă de 27 de ani, Viorel F., este din Cluj-Napoca, iar la data producerii accidentului, conducea un autoturism având numere de înmatriculare străine. Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti în 23 decembrie, după care a fost arestat pentru 29 de zile în urma emiterii mandatului de arestare preventivă de către magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca.

Conducătorul auto este cercetat de poliţişt pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, vătămare corporală, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor rutieri, punerea în circulaţie a unui autoturism fără drept pe teritoriul României şi conducere pe drumurile publice de către o persoană care are o alcoolemie peste limita legală.

În fapt, în urma accidentului petrecut în 3 decembrie, un bărbat de 38 de ani şi copilul acestuia în vârstă de 11 luni au fost accidentaţi grav, respectiv uşor, în timp ce traversau regulamentar pe o trecere de pietoni din Floreşti. Victimele se aflau în faţa mamei şi unui alt copil de 6 luni, care însă nu au fost acroşaţi de autoturism. Atunci, Viorel F., a părăsit locul accidentului fiind căutat de poliţişti.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite