Şofer beat, arestat la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii clujeni au emis un mandat de arestare pe numele lui Sever Vergeliu Marc Menyhard, în vârstă de 54 de ani, conducător auto al unui autoturism care a produs mai multe accidente rutiere în seara zilei de miercuri.

Bărbatul al cărui permis de conducere a fost suspendat anul trecut, a fost arestat pentru 29 de zile. Şoferul a fost prins de poliţiştii clujeni având o alcoolemie în sânge de 3,05 mg/l. Potrivit informaţiilor prezentate de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Titulescu, maşina a acroşat un autoturism din faţă pe care ulterior l-a proiectat într-o altă maşină.

După sosirea echipajelor de Poliţie şi a continuării cercetărilor s-a stabilit că Sever Vergeliu Marc Menyhard ar mai fi acroşat cu autoturismul alte două maşini pe strada Arieşului. Bărbatul a fost dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) Cluj pentru recoltare de probe biologice. Ulterior acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, după care, ieri, procurorii l-au trimis în judecată cu propunere de arestare preventivă. În 2009, şoferul a mai avut permisul de conducere suspendat tot pentru conducere sub influenţa alcoolului.

De la începutul anului, lucrătorii Serviciului de Poliţie Rutieră din cadrul IPJ Cluj i-au reţinut şi ulterior i-au trimis în judecată cu propunere de arestare preventivă pe nouă conducători auto care au săvârşit mai multe infracţiuni rutiere cumulate. O parte dintre aceştia au fost arestaţi, în timp ce în cazul altora s-au luat diferite măsuri judiciare.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite