Cluj: Victor Socaciu s-a ridicat din pat la două zile după transplant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Victor Socaciu s-a ridicat din pat la două zile după transplant
Cluj: Victor Socaciu s-a ridicat din pat la două zile după transplant

Solistul de muzică folk a fost supus unui dublu transplant de rinichi în noaptea de miercuri spre joi la Insitutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj, operaţia fiind făcută de o echipă de medici coordonată de prof. Mihai Lucan.

Operaţia a fost un succes, evoluţia stării de sănătate a lui Victor Socaciu fiind foarte bună. Directorul Institutului, Mihai Lucan, s-a abţinut să dea detalii legate de artist, respecând decizia familiei de a păstra informaţiile private.

Potrivit unor surse medicale, starea lui Victor Socaciu evoluează excelent, iar acesta s-a dat astăzi jos din pat şi a stat în fotoliu, iar diureza acestuia se ridică la 6.000.

Rinichii au fost prelevaţi de la o fetiţă în vârstă de 10 ani, din Târgu-Mureş, aflată în moarte cerebrală şi cu stop cardiorespirator, iar operaţia a fost una în premieră naţională, fiind transplantanţi ambii rinichi aceluiaşi pacient.

Soţia sa, realizatoarea TV Marina Almăşan, a declarat ieri pentru ziarul Adevărul că îşi va vizita soţul la sfârşitul acestei săptămâni, împreună cu cei doi copii ai lor.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite