Consiliul Judeţean va analiza dacă plăteşte 34 de milioane de euro pentru stadionul CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj
Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj

Preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, susţine că la următoarea şedinţă se va forma o comisie care va analiza dacă stadionul CFR va trece sau nu în proprietarea autorităţilor publice.

Alin Tişe spune că îşi menţine părerea că preluarea stadionului de către Consiliul Judeţean (CJ) Cluj este benefică, dar nu poate decide. „Vom constitui o comisie cu un membru din fiecare partid. Aceştia se vor uita peste documente şi vom vedea dacă putem sau nu prelua stadionul. Ulterior, plenul va decide ce facem, voturile PDL şi UDMR nu sunt suficiente. Fiind vorba de o achiziţie publică sunt necesare două treimi din voturi", afirmă Tişe. În condiţiile în care plenul CJ Cluj decide preluarea stadionului, cheltuielile aferente vor fi cuprinse în bugetul pe 2012.

Surse din Consiliul Judeţean au declarat pentru oradecluj.ro că „preţul pe care conducerea clubului CFR 1907  îl cere Consiliului Judeţean (CJ) pentru a a ceda proprietatea asupra stadionului “Dr. Constantin Rădulescu” este de 34 de milioane de euro“.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite