VIDEO Trupa Smokie a alungat aseară ploaia de pe Cluj Arena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa a urcat pe scenă în jur de ora 22.00 şi cântat nu doar cunoscutele piese, ci şi melodii de pe noul album „Take a Minute". Stadionul nu a fost plin cum s-a întâmplat sâmbătă seara la „Scorpions".

După o întârziere de mai bine de 20 de minute, perioadă în care s-a oprit ploaia, britanicii de la Smokie au urcat pe scena Cluj Arena fiind primiţi cu multă căldură de clujenii adunaţi cu zecile pe noul stadion. Aceştia au fredonat şi au dansat pe hiturile celor de la Smokie „Needles and Pins", „I'll meet you at midnight", dar şi piese de pe noul album numit „Take a Minute".

image

CLICK PE POZE PENTRU A-I VEDEA PE SMOKIE ÎN CONCERT (FOTO: CAIUS RAŢIU)

„Am venit atât de des la Cluj-Napoca încât ne simţim aici ca acasă", au mărturisit britanicii. Aceştia au concertat în jur de o oră după care şi-au luat la revedere de la publicul clujean despre care au spus că s-a purtat fantastic. Clujenii nu i-au lăsat să plece de pe scenă aşa uşor şi după câteva minute de aclamţii, Smokie a revenit şi a cântat piesa care s-a vândut în peste 10 milioane de exemplare, „Living next door to Alice".

La concert, încheiat în jur de ora 23.30, au venit fani Smokie de toate vârstele. „Îmi place mult piesa Mexican Girl şi am venit să o aud pe viu", spune Biro Helga, o elevă de 13 ani, ce a venit la eveniment cu tatăl ei.

Un alt fan a venit de la Aiud cu maşina ca să participe la concert. Balazs Lăcrămioara, un economist din Aiud, spune că şi-a cumpărat din timp bilet ca să participe la ambele concerte, de sâmbătă şi duminică, care au inaugurat Cluj Arena. „A meritat văzut. Nu regret o clipă că mi-am făcut abonament şi nici că voi ajunge acasă, la Aiud, în noaptea asta pe la ora 2, cu maşina. A fost superb. Cel mai mult mi-au plăcut artiştii români", afirmă Balazs Lăcrămioara.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite