Şmecherul de Cluj care a condus pe trotuar a fost dus la Poliţie în cătuşe!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma imaginilor publicate pe site-ul Adevărul, poliţiştii s-au autosesizat şi l-au dus pe şoferul Audiului, care a condus pe trotuar şi a întors pe sens interzis, la Poliţie. Deoarece acesta nu a colaborat la intrarea în secţie, oamenii legii au recurs la cătuşe.

Deşi a fost audiat mai bine de trei ore de poliţişti, şoferul bolidului care a parcat, vineri, pe trotuarul din faţa centrului comercial Sora pentru a-şi cumpăra ţigări şi a demarat apoi în trombă pe trotuar, întorcând pe sens interzis, poate scăpa nepedepsit deoarece, spun poliţiştii, camera cu care reporterii Adevărul l-au surprins pe făptaş nu e omologată. Astfel, imaginile nu pot fi folosite împotriva lui.

Vezi înregistrarea video cu şmecherul conducând pe trotuar

Citeşte şi Şmecherul de Cluj care a circulat pe trotuar, „bazat” pe internet (GALERIE FOTO)

Tânărul, în vârstă de 26 de ani, a fost identificat, astăzi, de reporterii Adevărul, deşi el susţinea neîncetat că nu fusese el şoferul în acel moment. Urmează ca mâine acesta să prezinte actele, astăzi fiind sancţionat cu peste 2.000 de lei din cauza faptului că nu avea documentele la el, printre care se numără şi RCA-ul. Tânărul a fost luat de poliţişti de acasă şi dus le sediul Poliţiei Rutiere pentru audieri.

Dan Crişan, inspector în cadrul Poliţiei Rutiere Cluj, ne-a declarat că poliţia s-a sesizat în urma imaginilor postate pe site-ul ziarului. Poliţistul ne-a confirmat că tânărul a fost încătuşat, deoarece a refuzat să intre în sediul Poliţiei Rutiere.

Deoarece legea nu îi ajută deloc pe oamenii legii, filmarea şi pozele neputând fi considerate probe, surse din cadrul Poliţiei ne-au declarat că agenţii au fost puşi la treabă încă de la primele ore ale dimineţii. "Ni s-a comunicat de la minister să facem orice doar pentru a-l găsi pe făptaş. Chiar dacă nu îl putem sancţiona pentru ce a făcut, l-am chemat la audieri şi urmează ca mâine să se prezinte cu actele", a spus sursa citată. Potrivit aceleiaşi surse, poliţiştii nu îl pot amenda pe şofer nici dacă acesta recunoaşte faptele sale.

Audiul a stat pe trotuar mai bine de 5 minute. Foto: Radu Neag

Poliţiştii au refuzat să ne comunice numele tânărului. La faţa locului au ajuns imediat avocatul său, sora sa, care şi ea este avocat şi apropiaţi din cadrul firmei Mat Plast Construct, pe numele căreia este înregistrat Audiul cu numărul de identificare CJ 12 FGE.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite