Şmecherul de Cluj care a circulat pe trotuar, „bazat” pe internet (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Grigore Damşa, lângă Audiul cu care a circulat pe trotuar
Paul Grigore Damşa, lângă Audiul cu care a circulat pe trotuar

Paul Grigore Damşa, tânărul de 26 de ani care a condus, vineri, pe trotuarul din faţa Sora Shopping Center din Cluj-Napoca, pare un băiat de bani gata pe internet, unde a postat mai multe poze.

Vezi o galerie foto cu imaginile postate pe site-ul Hi5 de şoferul Audiului

Vezi înregistrarea video cu şmecherul conducând pe trotuar

Paul Grigore Damşa şi-a parcat limuzina pe trotuarul diin faţa Sora Shopping Center, unde a oprit să-şi ia ţigări. El a fost dus, ieri, la poliţie, în urma imaginilor publicate de Adevărul de Seară, în care se vedea că tânărul, aflat la volanul unui Audi A8 a parcat şi apoi condus pe trotuarul din faţa Sora, după care a întors pe sens interzis.

În urma fotografiilor şi a unei înregistrări video publicate, luni, în ziar şi pe site-ul www.adevarul.ro, poliţiştii s-au autosesizat şi l-au dus pe şoferul Audiului la Poliţie. Deoarece acesta nu a colaborat la intrarea în secţie, oamenii legii au recurs la cătuşe.

Deşi a fost audiat mai bine de trei ore de poliţişti, şoferul bolidului care a parcat, vineri, pe trotuarul din faţa centrului comercial Sora pentru a-şi cumpăra ţigări, demarând apoi în trombă pe trotuar şi întorcând pe sens interzis, poate scăpa nepedepsit deoarece, spun poliţiştii, camera cu care reporterii Adevărul l-au surprins pe făptaş nu e omologată. Astfel, imaginile nu pot fi folosite împotriva lui.

„Nu am fost eu cu maşina vineri. Nu eu am parcat acolo, era altcineva”, a spus Paul Damşa. Cu toate acestea, el a fost identificat, ieri, de reporterul „Adevărul de Seară” la Poliţie ca fiind cel care a comis faptele. Ieri, el a fost sancţionat cu peste 2.000 de lei din cauza faptului că nu avea acte la el, printre care şi RCA-ul, potrivit poliţiştilor. Inspectorul Dan Crişan ne-a confirmat că tânărul a fost încătuşat, deoarece a refuzat să intre în sediul Poliţiei Rutiere.

Tânărul a parcat pe trotuar şi a intrat apoi în magazin

Şmecher1

Paul Grigore Damşa, în vârstă de 26 de ani, este administratorul firmei Mat Plast Construct. Alături de el, la secţie se afla ieri şi sora sa, care este avocat. Astăzi, tânărul a revenit la sediul Poliţiei Rutiere pentru a prezenta actele. „În acest moment nu ştim mai multe detalii. Este însoţit de doi avocaţi”, ne-a spus Gina Pop, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.

Poliţia, pusă la muncă

Dan Crişan ne-a declarat că poliţiştii s-au sesizat dupa ce au văzut imaginile postate pe site-ul www.adevarul.ro. Deoarece legea nu îi ajută deloc pe oamenii legii, filmarea şi pozele neputând fi considerate probe, tânărul ar putea scăpa fără a primi vreo contravenţie, deşi, potrivit imaginilor acesta a încălcat legea de trei ori: a parcat neregulemantar, a călcat linia continuă şi a mers pe sens interzis.

Paul Damşa (în roşu) a discutat ieri cu poliţiştii

Şmecher2

Ordin de la minister

Surse din cadrul Poliţiei ne-au declarat că agenţii au fost puşi la treabă încă de la primele ore ale dimineţii de către oameni din conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor. „Ni s-a comunicat de la minister să facem orice doar pentru a-l găsi pe făptaş. Chiar dacă nu îl putem sancţiona pentru ce a făcut, l-am chemat la audieri”, a spus sursa citată. Potrivit aceleiaşi surse, poliţiştii nu îl pot amenda pe şofer nici dacă acesta recunoaşte faptele sale.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite