Sir Alex Ferguson a lăudat CFR Cluj: Determinarea lor a făcut ca meciul să fie dificil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sir Alex Ferguson
Sir Alex Ferguson

Antrenorul celor de la Manchester United, Sir Alex Ferguson, recunoaşte că a fost un meci greu pentru echipa sa, însă victoria este meritată. Acesta vrea ca după dubla cu Braga calificarea să fie rezolvată.

"Totdeauna este dificil când joci în deplasare să fi condus cu 1-0.  Am fost echipa mai bună. Primul gol al CFR-ului a fost foarte frumos. Este o echipă cu o atitudine bună. Noi avem 6 puncte, iar în dubla cu Braga sperăm să ne calificăm Am avut noroc la primul gol a lui Van Persie, dar per total cred că ne-am descurcat bine. Cuplul Van Persie-Rooney trebuie să joace bine împreună și să se găsească bine pe teren. De Gea este un jucător tânăr, are o carieră frumoasă în față, a avut intervenții bune în această seară. Am reușit să închidem foarte bine acțiunile de contratac ale celor de la CFR Cluj. Atuul lor este determinarea cu care joacă până la sfârșit. S-a vazut acest lucru și în maniera cu care au tratat ultimele 15 minute ale partidei. Au șanse să se califice", a spus Sir Alex Ferguson.

De celalată parte, ceferistul Rafael Bastos şi-ar fi dorit un rezultat de egalitate.

"Cred că egalul era un rezultat echitabil. Au avut o posesie bună şi au controlat partida, dar nu au avut mari ocazii. Dar am jucat cu Manchester, a fost greu. Au un lot extraordinar. Avem un meci greu cu Steaua, ne gândim deja la el. Cel mai important e meciul de duminică. Steaua joacă bine. Dacă câştigăm, revenim în lupta pentru titlu", a spus Rafael Bastos la DigiSport.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite