Singur pe „Cluj Arena“. El a câștigat liber acces pe viață, la toate evenimentele, pe noul stadion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un orădean de 25 de ani, care a studiat la Timişoara, a câştigat marele premiu la tombola organizată la inaugurarea „Cluj Arena". Astfel, Florin Singur va putea participa toată viaţa la evenimentele care au loc pe acest stadion.

Florin Singur, marele câştigător al tombolei organizată la inaugurarea „Cluj Arena", spune că nu ţine nici cu „U", nici cu CFR. Născut în Oradea, el a absolvit Facultatea de Calculatoare la Timişoara, în timpul studenţiei fiind un suţinător al echipei-fanion din oraşul de pe Bega, „Poli". În ianuarie anul acesta, a lăsat Timişoara pentru Cluj-Napoca, oraş unde s-a mutat pentru un job mai bun în domeniul IT. În urma tragerii la sorţi la care au participat toate biletele vândute la concertul Scoprions, din 8 octombrie, el a fost cel care a câştigat un abonament pe viaţă la toate evenimentele care au loc pe „Cluj Arena".

Era la bere

În condiţiile în care pe stadion erau nu mai puţin de 40.000 de spectatori, Florin nu s-a gândit că ar putea el să fie marele câştigător, astfel că a ratat momentul extragerilor. „La mine a fost o chestie mai ciudată, am cumpărat cu un coleg de serviciu 20 de bilete pentru toţi prietenii. Când a fost tragerea la sorţi, n-am fost pe fază, întrucât eram la coadă la bere", povesteşte Florin.

Tânărul mai spune că abia după ce a văzut agitaţia prietenilor lui şi-a dat seama că s-ar putea ca el să fie câştigătorul. „Când am ajuns cu berile mi-a zis un coleg că era să câştige, că numai ultima cifră nu era bună. Au mai sunat şi pe alţi prieteni că le lipseşte ultima cifră şi, când m-am uitat, am remarcat că e biletul meu", povesteşte Florin.

„Niculescu e la «U» acum?"

Florin mai urmăreşte câte un meci de fotbal, însă doar ocazional. La partida „U"-Kuban Krasnodar, din 11 octombrie, nu s-a dus deoarece avea bilete la teatru. În ceea ce priveşte echipa „U" Cluj, ştie că aceasta a promovat „acum doi sau trei ani, că e cea mai iubită echipă din oraş şi cam atât". De CFR Cluj, tânărul ştie că echipa din „Gruia" a jucat în Champions League şi că a câştigat două campionate.

Totuşi, Florin promite că din momentul în care va primi legitimaţia de acces, va participa la meciurile celor de la „U" şi nu exclude chiar să devină membru al galeriei. „Acum ştiu că Walter e finanţatorul, dar echipa nu o cunosc. Niculescu e la «U» acuma? Prima dată trebuie să mă obişnuiesc cu echipa, şi pe urmă poate am să intru în galeria «U». Ăsta e un drept pe care trebuie să mi-l câştig", spune tânărul.

Totodată, el crede că e normal să ţină cu o echipă locală. „Doar nu o să ţin cu Steaua Bucureşti sau cu Dinamo", a afirmat orădeanul de 25 de ani. Chiar dacă încă nu ştie unde o să-i fie locul pe stadion, Florin Singur spune că este nerăbdător să intre în posesia abonamentului şi că, deocamdată, încă nu realizează ce însemană să aibă acces pe viaţă la toate evenimentele ce se vor organiza pe „Cluj Arena". În afara lui Florin, la tombola din timpul concertului trupei germane Scorpions, care a coincis cu inaugurarea stadionului clujean, alţi doi participanţi au câştigat abonamente pentru 10, respectiv 5 ani la toate evenimentele care au loc pe „Cluj Arena".

Amintiri din copilărie


Singura amintire legată de fotbal pe care o are Florin este din perioada în care bătea mingea în spatele blocului. „Ţin minte că era un domn care arunca cu borcane după noi. Nu m-a nimerit niciodată, că eram iute de picior. În ultimul timp nu prea am mai jucat fotbal", spune câştigătorul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite