Cluj: Simfonie de mâncăruri la Cluj-Napoca (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Simfonie de mâncăruri la Cluj-Napoca (GALERIE FOTO)
Cluj: Simfonie de mâncăruri la Cluj-Napoca (GALERIE FOTO)

Concurenţii s-au întrecut, astăzi, la Polus Center în gătitul la proţap, ceaun, grătar şi plită. Friptură de ied, raţă umplută cu pui, ciuperci la tigaie sau miel gătit în lut sunt numai câteva dintre deliciile preparate de cele 70 de echipe din toată lumea înscrise la Campionatul de Gătit în Aer Liber.

Simfonia de mâncăruri a încins papilele gustative ale clujenilor prezenţi, astăzi, la competiţia culinară de la Polus Center.

Vezi o galerie foto de la eveniment

Cei mai pricepuţi şi pasionaţi bucătari din ţară, alături de concurenţi din ţări precum Ungaria, Israel şi Germania şi-au dovedit astăzi măiestria  în arta culinară, participând la a treia ediţie a Campionatului de Gătit în Aer Liber Selgros. În parcarea Polus Center s-au strâns sute de clujeni, dornici să deguste minunăţiile pregătite de specialiştii bucătari.

Program
Azi, ora 19.00 -  lansare de carte Cornelia Gheşoi
Azi, ora 21.30 – decernarea premiilor
Mâine, ora 11.00 – Demo Selgros -  Taur la proţap
Mâine, ora 14.00 – Demo Antonio Pasarelli
Mâine, ora 17.00- Demo Răzvan Cucui

Citiţi mâine în Adevărul care sunt câştigătorii secţiunii „Hrană rece” şi un reportaj despre sumedenia de mâncăruri gătite la eveniment

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite