Silviu Izvoranu: „Sper să joc bine şi să nu dezamăgesc pe nimeni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Siviu Izvoranu, care a semnat cu „U“ un contract valabil pe doi ani, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon, este încântat de alegerea făcută şi speră să nu dezamăgească la Cluj

Izvoranu a ajuns la Universitatea pentru a acoperi unul dintre posturile care erau deficitare, acela de fundaş central. Fostul dinamovist nu se aventurează în declaraţii foarte optimiste, dar îşi doreşte să facă o figură frumoasă la „Şepcile Roşii", grupare pe care a ales-o datorită lui Florian Walter, om de afaceri pe care-l cunoaşte foarte bine:

„Sunt foarte bucuros că am ajuns la Universitatea Cluj, echipă care îşi doreşte performanta. Este un club de tradiţie şi nu puteam să refuz, mai ales că aici este şi domnul Walter, un om care investeţte enorm şi pune mult suflet în fotbal. Sper să nu dezamăgesc pe nimeni  şi să obţinem rezultate bune în campionat. Nu putem să ne gândim acum la locul 7 sau mai sus, este prea devreme. Dar cu timpul se poate face treabă foarte frumoasă la Cluj. Noi vom juca orice partidă la victorie, asta pot să promit”, a declarat Izvoranu, citat de site-ul oficial al echipei.

Înainte să semneze cu Universitatea, fundaşul central care mai evoluează atât pe postul de fundaş stânga, cât şi pe cel de mijlocaş închizător, a mai activat la Oţelul Galaţi, Poli Timişoara şi Dinamo, dar a fost şi împrumutat la Inter Curtea de Argeş şi Astra Ploieşti.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite