Cluj: A venit din Sibiu pentru a completa colecţiile colegilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: A venit din Sibiu pentru a completa colecţiile colegilor
Cluj: A venit din Sibiu pentru a completa colecţiile colegilor

Georgian Mihalache a venit azi dimineaţă la librăria „Adevărul” din Cluj-Napoca special din Sibiu pentru a completa colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă” pentru nu mai puţin de 15 colegi de serviciu.

Cu o listă consistentă,  pregătită de acasă, sibianul a achiziţionat 24 de cărţi din colecţiile „Adevărul” . „La Sibiu ele nu se găsesc, aşa că am primit o listă din partea colegilor, pentru a ne putea completa toate colecţiile «Adevărul»”, a declarat Georgian Mihalache.

Acesta s-a arătat încântat de preţul volumelor, care, în opinia lui, face posibil accesul la cultură tuturor oamenilor, indiferent de categoria socială.


„E un mod ideal pentru un tânăr, mai ales, pentru a-şi începe în acest fel propria bibliotecă. Dacă mergi în librării preţurile sunt piperate. Să-ţi aloci o sumă de bani modică, o dată pe săptămână, este mai mult decât accesibil”, a explicat acesta.

Georgian Mihalache a precizat că şi-ar dori ca printre titlurile colecţiei „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă” să se regăsească şi câţiva din clasicii români, precum Ion Creangă sau Mihai Eminescu. „Mulţi cumpără volumele şi pentru cei mici, iar câteva din titlurile din programa şcolară ar fi de bun augur”, a conchis sibianul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite