Şi-au pierdut căpitanul, dar revine „Kape“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul CFR-ului, Ricardo Cadu s-a accidentat la antrenamentul de ieri, iar în această seară medicii vor da verdictul în ceea ce priveşte diagnosticul portughezului

Deşi din primele teste rezultă că este vorba doar de o entorsă, accidentarea ar putea fi mai gravă şi Cadu să rateze cel puţin meciul de la Ploieşti, cu Astra. În aceste condiţii, antrenorul celor de la CFR, Alin Minteuan, are toate motivele să îndeplinească cerinţele patronului în ceea ce priveşte jucătorii pe care să-i folosească în meciurile rămase de disputat în această ediţie de campionat.

Paszkany a anunţat că până la finalul campionatului, CFR va folosi mai mulţi jucători tineri, care să-şi facă „rodajul“ pentru următoarele confruntări, din sezoanele viitoare. De asemenea, omul cu banii din Gruia doreşte ca jucători care până acum au fost folosiţi foarte puţin să reintre în atenţia tehnicianului. Astfel, Nuno Diogo are cele mai mari şanse să-l înlocuiască pe Cadu.

Kapetanos revine cu Astra

Vestea bună pentru suporterii campioanei este că grecul Pantelis Kapetanos, care a venit la CFR nerefăcut după o accidentare mai veche la genunchi, este apt de joc pentru întâlnirea cu formaţia lui Tibor Selymes şi foarte probabil va fi titular. „Kape“ a jucat doar 45 de minute pentru CFR, în partida de la Brăneşti, intrând la pauză, în locul lui Bastos.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite