Şi-a înjunghiat mortal fratele pentru o parcelă de pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 68 de ani din comuna Mintiu Gherlii şi-a înjunghiat mortal fratele cu un cuţit, în această dimineaţă, după ce s-au luat la ceartă din cauza unei parcele de pământ.

Totul ar fi început dimineaţă, în jurul orei 7, când după ce au consumat alcool, fraţii Alexandru şi Teofil Marinescu s-ar fi luat la ceartă pentru o parcelă de pământ. La cearta celor doi a asistat socrul victimei, Ioan Man, în vârstă de 70 de ani. “Am băut un păhărel de ţuică toţi trei, că aşa obişnuiam în fiecare dimineaţă. Au început să se certe pentru o palmă de pământ, chiar când am plecat eu acasă. Când m-am întors, Teofil era pe jos, şi sângele curgea  şiroaie”, a spus socrul victimei.

Conform unui vecin, Teofil l-ar fi pleznit pe Alexandru, care imediat după ce s-a ridicat de la pământ, şi-a pedepsit mortal fratele. “Se certau foarte tare, altfel nu i-aş fi auzit. Tilu, aşa cum îi spuneam noi vecinii, l-a pleznit pe Alex, care imediat ce s-a ridicat, a scos din buzunar un cuţit şi l-a înjunghiat”, a spus sub protecţia anonimatului un vecin.

Conform sătenilor, cei doi erau cunoscuţi în sat pentru certurile aprige, care aveau loc după ce consumau băuturi alcoolice. “Obişnuiau să consume des alcool, se certau toată ziua, dar niciodată nu s-a ajuns la bătaie sau Doamne fereşte la aşa ceva. Mergeau amândoi la bere, se certau, se şi împăcau imediat”, a spus Lucia Farcaş, o femeie în vârstă de 40 de ani.

O vecină, care mergea la cumpărături, i-a auzit certându-se, dar cum i se părea ceva firesc, nu a dat atenţie. “Era aproape 8, când eu am mers la magazin să-mi fac cumpărăturile. I-am auzit certându-se, dar nici nu m-am uitat. Probabil am fost ultima care l-am văzut pe Tilu în viaţă”, a spus aceasta.

Fiul victimei, Marcel Marinescu, a anuţat autorităţiile. Viaţa bărbatului nu a mai putut fi salvată, constatându-se decesul. La această oră, criminaliştii fac cercetări la locul crimei.

Bărbatul înjunghiat locuia cu fiul său, căruia îi şi întăbulase casa părintească recent. Ambii fraţi aveau câte un băiat şi o fată. Tilu Marinescu era divorţat şi urma să-şi reînceapă viaţa, alături de o altă femeie.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite