Sforzini: „Cei de la CFR m-au umilit!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adus cu surle şi trâmbiţe la CFR de fostul antrenor, Andrea Mandorlini, atacantul Fernando Sforzini (foto) a fost o dezamăgire pentru clujeni. După doar un tur de campionat, şefii campioanei l-au trimis înapoi în Italia pe fotbalist.

„Ruptura" s-a produs imediat după ce Mandorlini a fost demis. Într-o primă fază, Sforzini a fost trecut pe linie moartă, iar din decembrie s-a renunţat la serviciile sale. Fotbalistul s-a întors în Italia şi a semnat cu Grosseto (Serie B), dar n-a uitat că a plecat cu coada între picioare de la Cluj.

„Singurul lucru pozitiv din experienţa mea la CFR este că am fost rezervă în Liga Campionilor. În rest, nu mi s-au întâmplat lucruri bune. Mai mult decât atât, după ce a plecat Mandorlini, m-au dat la o parte fără nicio explicaţie", le-a povestit atacantul celor de la tuttomercatoweb. „Am fost foarte dezamăgit de modul cum s-au purtat cu mine cei de la CFR.

Practic, m-au umilit. În Italia nimeni nu s-ar fi purtat aşa cu un jucător străin", a încheiat acesta.

Sforzini, în Gruia

-A fost adus în august 2010, sub formă de împrumut, de la echipa a doua a celor de la Udinese. După doar şase luni a fost trimis acasă.
-A avut un salariu de 150.000 de euro pe an.
-A evoluat în doar trei meciuri pentru CFR şi a marcat un gol.

Bătuţi de Metalurg

Campionii au fost învinşi cu 4-2 de Metalurg Doneţk, locul opt în campionatul Ucrainei. Pentru Metalurg a înscris şi românul Cristian Tănasă, în timp ce golurile CFR-ului au fost marcate de De Zerbi şi de Emil Dică. Clujenii au început partida în formula: Nuno Claro - Maftei, Cadu, Diogo, Edimar - Hora, Mureşan, Peralta, Nicoară - De Zerbi, Traore. După pauză, antrenorul Alin Minteuan a „rulat" tot lotul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite