Sexgate de Cluj: Matroana de la Nana Club, în faţa judecătorilor (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia, în vârstă de 36 de ani, a venit la Tribunal încă de dimineaţă, însoţită de soţul ei
Femeia, în vârstă de 36 de ani, a venit la Tribunal încă de dimineaţă, însoţită de soţul ei

Moldoveanca de 36 de ani a venit la Tribunal însoţită de soţul ei. Natalia Horja, fosta patroană a clubului unde a izbucnit scandalul Sexgate, are, astăzi, prima înfăţişare în dosarul în care este acuzată de trafic de persoane.

Natalia Horja, fosta patroană a Nana Club, „cuibuşorul de nebunii“ al multor persoane publice, de la politicieni, directori de instituţii publice, fotbalişti şi oameni de afaceri, în jurul căruia a izbucnit aşa-zisul scandalul „Sexgate“, s-a prezentat astăzi în faţa majostraţilor Tribunalului Cluj, la primul termen de judecată al dosarului în care aceasta este acuzată de trafic de persoane.

„Se pune presiune pe noi”

Femeia, în vârstă de 36 de ani, a venit la Tribunal încă de dimineaţă, însoţită de soţul ei. Natalia Horja a refuzat să facă orice fel de comentariu, lăsându-l pe soţul ei, Adrian Horja, să vorbească îl locul ei. „Primele cuvinte le vom spune în faţa instanţei. Suntem stresaţi. Nu am mai avut de-a face până acum cu nicio instanţă, se pune presiune pe noi”, a rostit soţul matroanei, în cele două pauze pe care le-a luat instanţa.

Până la închiderea ediţiei, procesul în care Natalia Horja, originară din Republica Moldova, este cercetată pentru că ar fi îndemnat fetele ce lucrau la Nana Club să se prostitueze, nu începuse. De asemenea, una dintre cele două părţi vătămate în acest dosar a fost însoţită de avocata sa la proces, însă şi-a ascuns faţa şi a refuzat să dea vreo declaraţie. Dintre cele 20 de tinere ce frecventau Nana Club şi acceptau să întreţină relaţii sexuale contra-cost cu clienţii clubului, numai două – Anca Boiciuc şi Victoria Ciupea – s-au constituit părţi vătămate.

În dosarul instrumentat de procurorii DIICOT Cluj, apar, în calitate de martori, mai multe persoane care frecventau clubul de prostituţie. Pe lângă cele ce au fost dezvăluite deja – politicialul Petru Călian; consilierul judeţean Mihai Szeplekan; Daniel Cotoc - directorul general al firmei de publicitate Amprenta; Mircea Buteanu - patronul Diesel Club; Adrian Gurzău - deputat PDL etc. – câteva nume de foşti fotbalişti şi afacerişti continuă să apară în declaraţiile martorelor.

De la cabluri subterane la striptease

Printre ei se numără şi Dan Danci, ce este indicat de una dintre martore „directorul de la Orange Cluj”. Danci este, în prezent, directorul general al firmei ce realizează reţeaua subterană de cablaje în oraş, SC CFO Integrator.

„Danci Dan a început să se dea la mine, spunându-mi mie şi Silviei să ne dezbrăcăm acolo în separeu, <<să le facem un striptease astfel încât să sară hainele de pe noi>>, la acesta participând şi patronul de la Profi. (…) Linda ştiu că a întreţinut relaţii sexuale contra cost, la cererea Nataliei, cu Danci Dan, însă şi Cornel, asociatul Nataliei, a sunat-o pe Linda cerându-i să meargă cu Danci Dan să întreţină relaţii sexuale contra cost. Cunosc faptul că Linda s-a deplasat la un apartament de-a  lui Danci Dan unde aceştia au întreţinut relaţii sexuale şi nu ştiu ce sumă de bani i-a dat, însă ştiu că a primit mulţi bani”, este declaraţia uneia dintre fete, Ioana Chinga.

La rândul său, omul de afaceri a declarat procurorilor că a fost în club de trei ori, şi nu avea cunoştinţă despre faptul că fetelor li se plătea consumaţia de către clienţi.

Sunt foarte surprinsă de faptul că sunt cercetată şi sunt supărată pe faptul că procurorii au mediatizat dosarul. Nu ştiu ce voi spune în faţa instanţei, o să văd ce sunt întreabată” - Natalia Horja

Citiţi în Adevărul de mâine despre alte persoane ce frecventau clubul

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite