Septemberfest dă tonul distracţiei studenţeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa clujeană Desperado va susţine un concert în fiecare zi a festivalului. Foto Mediafax
Trupa clujeană Desperado va susţine un concert în fiecare zi a festivalului. Foto Mediafax

Clujenii, dar şi studenţii care au venit în oraşul de pe Someş pentru noul an universitar vor avea parte de trei zile de petrecere, în acest weekend. Cea de-a XIV-a ediţii a festivalului Septemberfest va debuta azi şi se va defăşura până duminică 2 octombrie.

Festivalul are parte de un buget mai mic anul acesta, însă organizatorii manifestării care a luat naştere la Cluj în 1998 promit distracţie pe cinste. „Am ales ca anul acesta să organizăm festivalul mai târziu, comparativ cu ediţia de anul trecut. Ne-am dorit să oferim şi studenţilor oportunitatea de a participa la festival ", a declarat Vasile Matei, organizatorul evenimentului.

Trei artişti, nouă concerte

Festivalul se va desfăşura pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian", unde vor fi amenajate terase, în jurul unei scene acoperite de un cort. Septemberfest Band, Desperado şi Aurel Tămaş vor fi responsabilii cu buna dispoziţie în cele trei zile de petrecere. Potrivit organizatorilor, recitalurile celor trei artişti vor avea loc între orele 17.00 şi 23.00. „Va fi mai degrabă o petrecere, decât nişte concerte clasice", a mai spus Vasile Matei.

Până la ora 17.00, când vor debuta concertele, clujenii se vor putea distra pe terenurile de minibaschet şi minifotbal amenajate special pentru eveniment, iar cei mici vor avea parte de un parc de distracţii.

Sute de producători, la Ziua recoltei

În cadrul evenimentului, sâmbătă şi duminică, va fi organizată şi „Ziua recoltei", la care vor fi invitaţi producători agricoli din regiune. „Vor veni sute de producători din judeţ. Punctul de atracţie al Zilei recoltei va fi o paradă care va fi organizată atunci", a conchis Vasile Matei. Intrarea este liberă, iar programul este de vineri până duminică, între orele 10.00 şi 23.00.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite