„Şepcile roşii“ pierd la „masa verde“?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Niculescu crede că „U“ Cluj este mult mai puternică acum
Claudiu Niculescu crede că „U“ Cluj este mult mai puternică acum

Claudiu Niculescu are mari bătăi de cap! Instalat ca antrenor interimar la Universitatea Cluj, atacantul n-a reuşit decât o remiză contra celor de la Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1. Mai mult de atât, "Clau-gol" a fost pus la zid de către directorul Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu.

„Conducerea clubului a sfidat practic legile, folosindu-l pe jucătorul Claudiu Niculescu pe post de antrenor principal în condiţiile în care el nici măcar licenţa B UEFA de antrenor nu o deţine. El urmează în momentul ăsta şcoala de antrenori şi abia peste trei, patru ani, regulamentul i-ar permite să stea pe bancă în Liga I", a avertizat "Riciu". "Voi sesiza FRF, care va lua măsurile care se impun. E a doua oară când se întâmplă aşa ceva, după ce şi Trică procedase la fel la Craiova. Eugen a scăpat cu amendă, însă eu voi discuta cu oficialii FRF pentru înăsprirea pedepselor. Mi-aş dori ca echipele care procedează precum Universitatea Cluj să piardă meciurile cu 3-0, la «masa verde»", a mai spus Rădulescu.

Finanţatorul lui "U" Cluj, Florian Walter, susţine că echipa lui nu are absolut nicio problemă. "Marian Pană e în continuare antrenorul nostru, nu a demisionat. El nu a fost pe bancă la meciul cu Pandurii din cauză că a fost gripat. Ne-am uitat în regulament, totul e perfect legal. Pană e antrenorul şi managerul general al echipei, Claudiu Niculescu nu are nicio o funcţie oficială în staff-ul tehnic", ne-a spus Walter. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite