Sentinţa în cazul lui Gore, bărbatul care a înjunghiat un brancardier de la UPU Cluj, menţinută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gore a fost adus miercuri la Curtea de Apel Cluj
Gore a fost adus miercuri la Curtea de Apel Cluj

Sentinţa în cazul bărbatului care a înjunghiat, în august 2011, un brancardier de la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) Cluj - Marius David, zis Gore -, de condamnare la 12 ani de închisoare cu executare, pentru tentativă de omor, se menţine, Curtea de Apel respingând apelul acestuia.

Purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Cluj, Claudia Ilieş, a declarat că instanţa a decis, joi, să respingă apelul înaintat de Marius David, la decizia Tribunalului Cluj din aprilie, prin care bărbatul a fost condamnat la 12 ani de închisoare cu executate, pentru tentativă de omor, potrivit Mediafax.
Sentinţa de joi a Curţii de Apel Cluj nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în termen de zece zile de pronunţare. Recursul ar urma să se judece la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. În aprilie, Tribunalul Cluj l-a condamnat pe Marius David, zis Gore, la 12 ani de închisoare cu executare, pentru tentativă de omor, după ce în august 2011 a înjunghiat cu un cuţit un brancardier de la Unitatea de Primire a Urgenţelor Cluj. Incidentul a avut loc în 9 august anul trecut, iar Marius David a dispărut de la locul faptei, fiind prins ulterior în curtea Spitalului TBC din Cluj-Napoca.

În urma incidentului, brancardierul a fost operat. Anterior, Marius David se prezentase de mai multe ori la urgenţă pentru a primi îngrijiri medicale, medicii trimiţându-l la secţia de psihiatrie, dar acesta refuzând să meargă. Gore a fost cercetat până în prezent pentru mai multe fapte de violenţă. Procurorii susţineau că Marius David a avut intenţia de a-l ucide pe brancardier şi ar fi făcut acest lucru, dacă bărbatul agresat nu ar fi reuşit să fugă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite