Senator clujean acuză Primăria: „Praful a ajuns să ne terorizeze“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul liberal Marius Nicoară acuză Primăria şi pe primarul Sorin Apostu că „viitoarea capitală culturală europeană“ arată ca după bombardament în fiecare primăvară.

„Străzile sunt pline de gropi - adevărate capcane pentru participanţii la trafic -, iar praful ne agresează în orice zonă a oraşului ne-am duce“, spune senatorul, într-o scrisoare deschisă adresată primarului.

În fiecare an primăria risipeşte milioane de lei pentru astuparea gropilor, bani aruncaţi, deoarece fiecare iarnă face ca situaţia să revină la “normal”. În fiecare an, de cum dispare zăpada, aceleaşi gropi astupate cu un an înainte ies la iveală, cerând parcă să înghită alţi bani pentru reparaţii. La Cluj-Napoca, primăvara, gropile apar ca ciupercile după ploaie. Străzile Clujului sunt într-un etern şantier. Nu bine se astupă o groapă, că apare alta, scrie Nicoară.

„În aceste condiţii, permiteţi-mi să mă îndoiesc atât de calitatea lucrărilor pe care primăria le contractează, cât şi de calitatea materialelor folosite de firmele care primesc aceste lucrări. Praful a ajuns să ne terorizeze. În municipiul Cluj-Napoca există mai mult praf decît era în Turda, pe vremea funcţionării fabricii de ciment! Municipalitatea plăteşte, din banii clujenilor, două firme de salubrizare, dar oraşul este insalubru. Clujenii nu-şi mai pot lăsa copiii afară, pentru că, în loc de aer curat, aceştia înghit praf“, a adăugat acesta, susţinând că în fiecare an copiii sunt nevoiţi să înghită tone de praf.

Vom reveni cu reacţia primarului

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite