Seminarii pentru străinii din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Străinii din Cluj, proveniţi din state terţe (non UE), vor participa săptămâna viitoare la un seminar destinat consolidării sistemului de consultare a migranţilor prin implicarea activă a autorităţilor locale.

Seminarul de la Cluj, programat pentru data de 8 iulie, se va desfăşura la Hotelul Best Western Topaz, şi deschide etapa seminariilor regionale organizate de Institutul Intercultural Timişoara, în parteneriat cu Organizaţia Femeilor Refugiate din România.

Cele două asociaţii desfăşoară în perioada mai – iulie 2010, proiectul „Migrant în România“, finanţat prin Fondul European pentru Integrarea Resortisanţilor Ţărilor Terţe.
Obiectivul principal al proiectului are în vedere dezvoltarea mecanismelor de consultare cu cetăţenii străini din cadrul ţărilor non-UE, prin implicarea cetăţenilor în relaţionarea cu străinii.

La seminarul din Cluj, vor participa reprezentanţi ai străinilor, lucrători ai Serviciului Român pentru Imigrări Cluj , reprezentanţi ai administraţiei locale şi membri ai altor instituţii publice şi organizaţii non-guvernamentale.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite