Seinfeld a la Cluj: râsete pe bandă rulantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Badea va fi prezentatorul show-ului de stand-up comedy
Dan Badea va fi prezentatorul show-ului de stand-up comedy

Comendianţi pe bandă rulantă sau maraton de stand-up comedy. Aşa se poate numi evenimentul care va avea loc mâine, 2 noiembrie în Diesel Club. Opt comedianţi din toată ţara, apreciaţi şi premiaţi la evenimente naţionale şi internaţionale se vor lupta să smulgă de la clujeni de la zâmbete, la hohote de râs.

Ei vor susţine, unul după celălalt, show-uri de 20-30 de minute fiecare, cu cele mai bune texte de stand-up comedy pe care le au, fiecare, în repertoriu. „Maratonul“ va dura trei ore şi va începe la ora 20.00. „Evenimentul se întâmplă pentru prima oară în Cluj. Este primul dintr-o serie în tot Ardealul şi în plan avem pentru următoarele luni toate oraşele mari din această zonă“, spune Adrian Sahr, organizatorul spectacolului.

Acesta va fi prezentat de comediantul Dan Badea, care are un show de stand-up comedy pe canalul de televiziune HBO, împreună cu alţi trei clujeni, Dragoş Pop, Adrian Cucu şi Patricia Nedelea, toţi actori la Teatrul National Cluj-Napoca. Printrei cei opt care vor urca, rând pe rând pe scenă se află şi Nicu Bendea, de la trupa clujeană Comedica.

Alături de el vor mai evolua şi Cosmin Natanticu (Divertis), Cătălin Bordea şi Radu Isac, Sergiu şi Toma din Trupa Aristocraţii şi Sorin Pârcălab, de la Brigada 2/3 din Timişoara.

Criză, emigrare, sex

 „Fiecare comediant are glumele sale originale, iar temele sunt dintre cele mai diverse: de la criză, emigrare, sex, iubire, până la autoironii despre defecte, plăceri, pofte. Totul împachetat amuzant şi unic“, mai spune organizatorul. Costul unui bilet la acest maraton de stand-up comedy este de 65 lei.

„Comedianţii care vor veni la Cluj sunt apreciaţi la nivel naţional şi internaţional. Dan Badea, Bordea şi Toma au sustinut show-uri şi în Londra“, mai declară Adrian Sahr.

Prima ediţie a maratonului a avut loc în Bucureşti, iar organizatorii vor să facă o tradiţie din astfel de spectacole organizate în toată ţară, într-o astfel de formulă. „Ei nu sunt actori, ci comedianţi, adică nu joacă un rol, ci se joacă pe sine. Nu se canibalizează, se stimulează, provoacă, inspiră reciproc, totul spre avantajul publicului care are parte de cele mai bune glume într-un mix dinamic şi foarte amuzant“, este de părere organizatorul.

Spectacolele de stand-up comedy au devenit mai populare şi după show-ul televizat Seinfeld, în care comediantul îşi povestea propria viaţă de zi cu zi şi a prietenilor săi.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite