Cluj: Şeful OPC: „Mi s-a făcut rău văzând ce e la Music Pub”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Şeful OPC: „Mi s-a făcut rău văzând ce e la Music Pub”
Cluj: Şeful OPC: „Mi s-a făcut rău văzând ce e la Music Pub”

Clubul Irish & Music Pub, de pe strada Horea, a fost închis în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce inspectorii Comisariatului Judeţean Pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Cluj au descoperit acolo „mizerie multă şi dezorganizare”.

„Pentru prima dată de când lucrez în acest domeniu mi s-a făcut rău văzând ce e acolo”, ne-a spus directorul CJPC, Mircea Radu. Acesta a mai adăugat că acest comportament, din partea conducerii localului, reprezintă un semn de alarmă. „Nu era veselă, lipseau substanţele de dezinfectare, organizarea lor nu era potrivită, chiar şi felul în care erau îmbrăcaţi”, a mai spus directorul.

Inspectorii Comisariatului au aplicat o amendă în valoare de trei mii de lei, din care conducerea localului a achitat jumătate, potrivit legii. În cele din urmă, clubul şi-a redeschis porţile. „Din datele pe care le avem, aceştia s-au conformat cerinţelor noastre. Am înţeles că aveau concerte în zilele următoare”, a precizat Mircea Radu.

Directorul a recurs şi la ameninţări. „Fiţi siguri că dacă pe viitor nu se vor conforma vor plăti maximum”, a spus acesta.
Localul a fost închis după ce inspectorii, alături de o grupare a jandarmilor a făcut controale în şapte cluburi din oraş, printre care se mai numără şi Euphoria, My Way, Seven şi After Eight.


CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite