Şefii CFR-ului sunt siguri: titlul vine la Cluj!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mandorlini beneficiază de sprijinul total al conducerii
Mandorlini beneficiază de sprijinul total al conducerii

Patronul Arpad Paszkany respinge ideea unei alianţe a bucureştenilor împotriva echipei sale şi este convins că în acest an echipa sa va triumfa din nou. Şefii din Gruia consideră că primele zece etape din retur vor fi decisive în economia luptei pentru un nou titlu de campioană

CFR Cluj are destule motive de fericire. Steaua a fost umilită aseară, tocmai în Ghencea, iar drumul spre titlu este din ce în ce mai lin. „Naşii“ steliştilor au fost nemţenii lui Gheorghe Ştefan, Ceahlăul, echipă care se chinuie cu disperare să evite retrogradarea în eşalonul secund. Astfel, elevii lui Andrea Mandorlini vor juca mult mai relaxaţi la Urziceni, în faţa unei echipe obosite după partida de pe „Anfield Road“, din Europa League.

Înaintea debutului celei de-a doua părţi a campionatului, şefii din Gruia sunt siguri că la final echipa lor va triumfa din nou în competiţia internă şi implicit va juca în grupele Champions League. Principalul finanţator din Gruia respinge orice idee legată de o eventuală coaliţie a echipelor din Bucuerşti împotriva CFR-ului şi este convins că achiziţiile din această perioadă de mercato, coroborate cu liniştea din cadrul lotului, vor aduce trofeul mult râvnit la Cluj:

„Tot timpul mi-a plăcut să cred că valoarea este cea care primează în fotbal. Îmi doresc foarte mult ca returul să fie unul corect din toate punctele de vedere şi nu vreau să mă gândesc la niciun fel de coaliţie împotriva noastră. Mi-e foarte greu să cred că echipele din capitală se pot alia şi la final numai una dintre ele să câştige”,a declarat Paszkany.

Mureşan: „Nivelul de cultură e de vină“

Preşedintele Iuliu Mureşan este extrem de drastic în privinţa celor care consideră că CFR va fi ajutată de arbitri pentru a-şi atinge obiectivul. Oficialul consideră că cei care vorbesc despre o coaliţie au un nivel de cultură scăzut: „Nu îmi fac probleme. Campionatul se va juca doar pe teren. Nivelul de cultură al celor care vorbesc despre coaliţii probabil că este comun. Valiza încă se află la DNA, iar atâta timp cât va fi acolo, se va juca doar pe teren. Eu sunt convins că noi vom lua titlul“, promite „Murinio“.

Deşi până acum susţinea ideea că CFR are cel mai valoros lot, de data aceasta a fost mai rezervat şi a oferit o nouă declaraţie de susţinere a antrenorului: „Nu ştiu dacă avem cel mai bun lot, dar cu siguranţă ne vom bate la titlu. Mandorlini este cel mai bun transfer al nostru”, a spus şeful din Gruia. În altă ordine de idei, pentru meciul cu Unirea Urziceni, care va avea loc mâine, Mandorlini nu va putea conta pe serviciile italianului de Zerbi, mijlocaşul sueferind de pubalgie. Acesta ar putea lipsi de pe gazon chiar o lună.

Paszkany nu mai este supărat pe Kone

Patronul Arpad Paszkany şi-a reconsiderat poziţia faţă de Yssouf Kone, cel pe care l-a criticat în dese rânduri pentru atitudinea sa. Acesta a declarat că îi doreşte mult succes în retur: „Îi iubesc pe toţi jucătorii de la CFR, chiar şi pe Kone. Sper ca acele urecheli să-i fie de folos pe viitor. Cred că în retur va fi unul dintre cei mai buni jucători din campionat”, a spus acesta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite